Opened to everybody
Variable, based on the needs and knowledge
500€ (VAT included)
Bazzara Academy - Via Battisti 1 - Trieste
“Choose the day, the time and the module you want to follow!”
The Bazzara tailored course is like a sartorial suit.
After the participant-to-be contacts us, our trainers, together with our quality manager and Academy Director Marco Bazzara, will balance the duration and the contents based on the needs. The tailored course is perfect for those who are not at ease with the rules of a pre-packaged training course, those who have time problems, e.g. their job, or those who want to deepen only certain topics.
The over-mentioned dates are only approximate, please contact us for further information.
Q Arabica Grader, Authorized SCA Trainer e Direttore della Bazzara Academy, in azienda si occupa di controllo qualità, selezione e miscelazione del caffè. È creatore della collezione Panarabica, 3 miscele 100% Arabica, premiata nel 2024 durante i prestigiosi Luxury Food&Beverage Quality Awards come "Miglior Caffè da Selezione". È appassionato di analisi sensoriale del vino, dell'acqua, dei distillati, del miele, del thè, del cioccolato e del profumo.
Giudice sensoriale, sommelier e profumiere artigianale, la sua esperienza tocca diversi ambiti sensoriali ottenendo qualifiche professionali nel campo del tè, del miele, del cioccolato, del caffè, dell’acqua, dei distillati.
Artista marziale e sportivo, pratica sport da combattimento a livello agonistico da anni. Co-autore del libro CoffeExperts.